Hiddink: 'We strijden nog om de eer en voor ons spelplezier'

Reacties

Voor Chelsea staat er met nog drie Premier Leugue-wedstrijden op het programma eigenlijk niets meer op het spel. The Blues bezetten de negende plaats en hebben geen zicht meer op een Europees ticket. Toch eist interim-manager Guus Hiddink nog het uiterste van zijn ploeg.

Hiddink: 'We strijden nog om de eer en voor ons spelplezier'

'We strijden nog om de eer en voor ons spelplezier en bovendien moeten we iedere ploeg die nog strijdt tegen degradatie hetzelfde benaderen', stelde de Varssevelder op het perspraatje in aanloop naar het treffen met Sunderland. Die ploeg bezet na 35 speelronden de achttiende plaats, maar kan degradatie - met een achterstand van een punt op Newcastle United - nog altijd ontlopen.

'Het zou raar zijn als we ons wél vol overgave storten in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur (2-2, waardoor Leicester City zich op maandag tot kampioen kroonde, red.) en een wedstrijd tegen een lager geklasseerd team niet serieus zouden nemen', vervolgde Hiddink, die weer kan beschikken over de van een schorsing teruggekeerde keeper Thibaut Courtois. 'Ik ga niet al te veel wisselen. De spelers die er de laatste weken staan, hebben het goed gedaan en zij mogen het ook in de laatste drie wedstrijden laten zien.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.