Hiddink verwelkomt Vlaar, De Vrij en Willems op training

Reacties

Stefan de Vrij, Ron Vlaar en Jetro Willems zijn aangesloten bij de groepstraining van het Nederlands elftal, die woensdagavond achter gesloten deuren plaatsvond. Vanmiddag werkte het drietal nog een individueel programma af.

Hiddink verwelkomt Vlaar, De Vrij en Willems op training

Vlaar liet eerder op de dag de groepstraining van Oranje voor de tweede keer op rij schieten. Net als zijn twee collega-verdedigers trainde hij binnen. Vlaar en De Vrij speelden afgelopen weekend nog een wedstrijd met hun clubs Aston Villa (bekerfinale, 0-4 tegen Arsenal) en Lazio, dat zich ten koste van Napoli plaatste voor de voorronden van de Champions League. Willems bleef uit voorzorg binnen.

Door de rentree van de drie verdedigers had bondscoach Guus Hiddink 24 spelers tot zijn beschikking. Wesley Sneijder en Jeremain Lens zijn ook opgeroepen voor de interlands tegen de Verenigde Staten (vriendschappelijk, 5 juni) en Letland (EK-kwalificatie, 12 juni), maar melden zich later in verband met de bekerfinales waarin hun clubs Galatasaray en Dinamo Kiev staan.

De mannen van Hiddink trainen in aanloop naar het duel met de VS van komende vrijdag nog één keer: donderdagochtend om 11.30 uur. Aansluitend zal Hiddink een persconferentie geven. Het treffen met de Amerikanen wordt overmorgen vanaf 20.30 uur afgewerkt in De Arena.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.