Hiddink reikt Gouden Stier uit, wildcard voor Ars

Reacties

Bondscoach Guus Hiddink reikt aanstaande dinsdag de Gouden Stier voor Beste Talent van de Jupiler League 2014/15 uit. Tijdens het gala in stadion Het Kasteel van Sparta Rotterdam worden ook de Beste Speler en Beste Trainer van de competitie bekendgemaakt.

Hiddink reikt Gouden Stier uit, wildcard voor Ars

De winnaars van de Bronzen Stier – de prijs voor de beste speler, talent en trainer per periode – zijn automatisch genomineerd voor de jaarprijs. Die wordt toegekend op basis van de stemmen van de trainers en aanvoerders van de twintig Jupiler League-clubs. Voor de categorie Beste Speler heeft het Nederlandse publiek ook inspraak.

Behalve de twaalf winnaars van de Bronzen Stier heeft NEC-spits Sjoerd Ars een wildcard gekregen. De 31-jarige aanvaller is met 27 competitiegoals bovendien ook nog in de race voor de Gouden Stier die wordt gereikt aan de topscorer van de Jupiler League. Met nog één wedstrijd te gaan leidt Ars de dans om die trofee, vóór Cas Peters (FC Emmen) en ploeggenoot Christian Santos (beiden 23 goals).

De genomineerden op een rij

Beste speler Alireza Jahanbakhsh (NEC), Vincent Janssen (Almere City FC), Joey Sleegers (FC Eindhoven), Johnatan Opoku (FC Oss) en Sjoerd Ars (NEC).

Beste talent Dean Koolhof (De Graafschap), Vincent Janssen (Almere City FC), Branco van den Boomen (FC Eindhoven) en Joey Sleegers (FC Eindhoven).

Beste trainer Jean-Paul de Jong (FC Eindhoven), Fred Grim (Almere City FC), Ruud Brood (NEC) en Wil Boessen (FC Oss)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.