Onderscheidingen voor Opoku, Boessen en Sleegers

Reacties

Johnatan Opoku van FC Oss is door zijn collega's uitgeroepen tot beste speler van de vierde periode in de Jupiler League. Ook zijn coach Wil Boessen en Joey Sleegers (FC Eindhoven) vielen in de prijzen.

Onderscheidingen voor Opoku, Boessen en Sleegers

Opoku (foto) heeft met zijn scoringsdrift topscorer Kevin van Veen al bijna uit de boeken gespeeld. Met zestien treffers heeft hij de naar Scunthorpe United vertrokken spits al geëvenaard als beste schutter van de club dit seizoen. Die prestatie is ook bij de trainers en aanvoerders van de andere Jupiler League-clubs niet onopgemerkt gebleven, zij vonden dat Opoku de Bronzen Stier verdiende over de laatste periode. Hij wordt vrijdag voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam gehuldigd.

Zijn coach Boessen kreeg de onderscheiding voor beste trainer van de afgelopen maanden, terwijl FC Eindhoven-middenvelder Joey Sleegers werd uitgeroepen tot beste talent. De Feyenoord-huurling kreeg eerder al een beeldje voor beste speler van periode drie. De winnaars van Bronzen Stieren dingen mee naar de Gouden Stieren, voor het volledige seizoen, die op 12 mei worden uitgereikt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.