Hiddink legde al groot aantal aanbiedingen naast zich neer

Guus Hiddink is een van de veelgehoorde namen als opvolger van bondscoach Louis van Gaal na het WK. De opmerkingen die Hiddink zelf in zijn column in De Telegraaf en in Voetbal International maakte, zijn volgens zijn zaakwaarnemer Cees van Nieuwenhuizen niet mis te verstaan.

Hiddink legde al groot aantal aanbiedingen naast zich neer

'Ik acht de kans groot dat Guus zijn beschikbaarheid op deze manier zo duidelijk mogelijk heeft geformuleerd', zo vertelde Van Nieuwenhuizen aan Voetbal International. Behalve enkele clubs legde Hiddink ook aanbiedingen van de voetbalbonden van Zuid-Korea en Australië naast zich neer om die ploegen te begeleiden tijdens het WK van volgend jaar zomer in Brazilië.

Ook werd de naam van Hiddink al genoemd in Mexico als technisch directeur. Bovendien kreeg hij een uiterst lucratieve aanbieding van een club uit China. Hiddink wil evenwel geen club meer doen, maar zou nog wel ergens bondscoach willen zijn.

Lees woensdag het uitgebreide verhaal dat VI-verslaggever Frans van den Nieuwenhof maakte over de toekomst van Guus Hiddink. Dinsdag is het nieuwe nummer al via onze site te bestellen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen