Hiddink is overtuigd: 'We gaan de ommekeer inzetten'

Reacties

Guus Hiddink heeft enthousiast gereageerd op zijn aanstelling als interim-manager bij Chelsea. Hij hoopt de ommekeer te kunnen inzetten bij de regerend landskampioen.

Hiddink is overtuigd: 'We gaan de ommekeer inzetten'

'Ik ben heel erg verheugd over mijn terugkeer bij Chelsea', reageerde Hiddink op de site van zijn nieuwe werkgever. 'Chelsea is een van de grootste clubs in de wereld, maar op de ranglijst staat het team niet op de plek waar het thuishoort.'

Daarmee doelde Hiddink op de zestiende plaats die Chelsea momenteel bezet in de Premier League. De 69-jarige oefenmeester heeft vertrouwen in een goede afloop van het seizoen. 'Ik ben ervan overtuigd dat we de ommekeer gaan inzetten deze jaargang. Ik kijk uit naar het werken met de spelers en de technische staf, maar ik verheug me het meest op het contact met de fantatische achterban.'

Hiddink maakt net als in 2009 het seizoen af bij Chelsea. De voormalige bondscoach van Oranje neemt op Stamford Bridge het roer over van de ontslagen José Mourinho. Een rol in de strijd om de Champions League-tickets lijkt dit seizoen uitgesloten, maar wel doet Chelsea op andere fronten nog mee om de prijzen. De club is nog actief in de FA Cup en de Champions League, waarin Paris Saint-Germain wacht voor een plek bij de beste acht van Europa.

Chelsea neemt het zaterdagmiddag op tegen Sunderland. Hiddink is bij dat duel dat om 16.00 uur start aandachtig toeschouwer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.