Hiddink heeft geen interesse in vacature bij Leicester City

Reacties

Vichai Srivaddhanaprabha moet verder zoeken naar een nieuwe manager. De eigenaar van Leicester City had zijn oog laten vallen op Guus Hiddink, die geen interesse heeft. Zo melden bronnen rond de oud-bondscoach.

Hiddink heeft geen interesse in vacature bij Leicester City

De nummer veertien van de Premier League zoekt naar een opvolger van Nigel Pearson, die onlangs op straat werd gezet. Srivaddhanaprabha zou in Hiddink de ideale supervisor zien, met onder hem een jongere trainer. Maar een terugkeer van de Achterhoeker in de Premier League - in 2009 was hij kortstondig manager van Chelsea - lijkt geen optie. Het einde van zijn carrière behoort ook tot de mogelijkheden, aangezien zijn voortijdige vertrek bij de KNVB hard is aangekomen.

Hiddink werd vorige week maandag ontslagen als bondscoach van het Nederlands elftal. Door de KNVB werd naar buiten gebracht dat beide partijen in goede harmonie uit elkaar waren gegaan, maar daar is geen sprake van. In de nieuwe editie van Voetbal International een uitgebreide reconstructie van het vertrek van Hiddink als bondscoach.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.