Hiddink ergert zich aan rode kaart voor afzwaaiende Terry

Reacties

Chelsea-manager Guus Hiddink vindt dat arbiter Mike Jones te makkelijk rood heeft getrokken voor John Terry in het uitduel met Sunderland (3-2 verlies). Diep in de extra tijd kreeg Terry zijn tweede gele kaart.

Hiddink ergert zich aan rode kaart voor afzwaaiende Terry

Hiddink zag vanaf de bank hoofdschuddend aan hoe Terry werd weggestuurd. 'Ik vond het lichtelijk overdreven dat hij voor die overtreding zijn tweede gele kaart kreeg', meldde hij aan de BBC.

Vanwege een aflopend contract lijkt Terry Chelsea te verlaten. Aangezien het de tweede rode kaart van het seizoen was voor de 35-jarige mandekker heeft hij waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd in Chelsea-shirt gespeeld. Het uitduel met Liverpool op woensdag en de thuiswedstrijd tegen Leicester City op zondag gaan aan de neus van Terry voorbij. 'Dat is triest', oordeelde Hiddink.

De Nederlandse coach zat minder in zijn maag met de nederlaag tegen Sunderland. 'Onze tegenstander móést winnen, wij hadden het leuk gevonden om te winnen. Uiteindelijk denk ik dat de steun van het publiek Sunderland vandaag in de race heeft gehouden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.