Hesp dient na aanbieding PSV ontslag in bij Groningen

Ruud Hesp heeft zijn ontslag ingediend als keeperstrainer bij FC Groningen. De voormalig doelman van onder meer Fortuna Sittard, Roda JC en Barcelona wil bij PSV aan de slag en heeft al een aanbieding op zak van de Eindhovenaren.

Hesp dient na aanbieding PSV ontslag in bij Groningen

FC Groningen weigert Hesp echter vooralsnog te laten gaan. De keeperstrainer is in het bezit van een contract voor onbepaalde tijd, waardoor hij een opzegtermijn van drie maanden heeft. Groningen zet voorlopig in op een vergoeding van PSV als Hesp de club eerder wil verlaten.

Als mogelijke opvolger van Hesp heeft de clubleiding van De Trots van het Noorden al een gesprek met Harald Wapenaar achter de rug, die momenteel actief is als keeperstrainer van FC Volendam.

Wapenaar, die in zijn carrière actief was voor onder meer FC Utrecht, Portsmouth, Udinese en Sparta Rotterdam, staat aan de basis van het succes van doelman Robbin Ruiter (FC Utrecht) en Sonny Stevens (FC Twente).

PSV worstelt nog steeds met de afhandeling van het doorlopende contract van huidig keeperstrainer Anton Scheutjens. Hij moet plaatsmaken voor Hesp, alleen heeft hij in zijn contract staan dat hij keeperstrainer van het eerste elftal is. PSV wil hem wegpromoveren naar de jeugdafdeling, waar Scheutjens geen trek in heeft. (Thijs Slegers)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen