Hertha BSC met één been in Tweede Bundesliga

Het geloof in een goede afloop was er vanaf de eerste minuut bij Hertha BSC. Maar door het gelijkspel tegen Eintracht Frankfurt is de kans op lijfsbehoud gering (2-2).

Al na zeventien minuten blies Gojko Kacar de Berlijnse hoop leven in. Na de gelijkmaker van Ümit Korkmaz was het de beurt aan Raffael Hertha BSC op het spoor te zetten van een succes.

Eintracht Frankfurt, dat kort voor rust een penalty onbenut liet, ontbeerde de ideeën voor een adequaat antwoord. Marco Russ kopte echter uit een vrije trap de 2-2 binnen, waardoor de Berlijnse opponent gedoemd lijkt te degraderen.

Hertha staat vijf punten af van de veilige vijftiende plaats. Het resterende programma biedt ook weinig hoop voor de Berlijnse club. Hertha BSC wacht nog wedstrijden tegen de Schalke 04, Bayer Leverkusen en Bayern München.