Herstelde Ramos terug in de basiself bij Real Madrid

Sergio Ramos keert zaterdag terug in de basis bij Real Madrid voor de thuiswedstrijd tegen Granada. De verdediger is volledig hersteld van een hamstringblessure die hij half december had opgelopen. Dit betekent dat trainer José Mourinho voor de komende periode weer ruimer in zijn opties voor de centrale posities heeft.

Herstelde Ramos terug in de basiself bij Real Madrid

Sinds het wegvallen van Ricardo Carvalho al vroeg in dit seizoen is Ramos, normaliter altijd spelend als rechtsback, een vertrouwd gezicht in het centrum. Vanaf volgende week zal de Spaans international weer een vast koppel vormen met Pepe. Die raakte in de slotfase van het bekerduel met Málaga van dinsdag (3-2 winst) gekwetst aan de ribben maar dit lijkt mee te vallen. Tijdens het treffen met Granada zit Pepe een schorsing uit.

De sportkrant AS speculeert dat Mourinho overweegt de aanvallers Kaká en José Callejón als gevolg van hun mindere optreden tegen Málaga te passeren. Beiden werden evenals verdediger Álvaro Arbeloa tijdens de rust vervangen. Al stelde Mourinho na afloop dat zijn complete basiself in aanmerking voor een wissel kwam. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's