Herstart Eredivisie gaat voorbij aan Oar en Sainsbury

Reacties

Tommy Oar (foto) en Trent Sainsbury vormen de Eredivisie-afvaardiging in de Australische selectie die in januari gaat strijden om de Azië Cup. De basiskrachten van respectievelijk FC Utrecht en PEC Zwolle missen daardoor de start van de tweede seizoenshelft.

Herstart Eredivisie gaat voorbij aan Oar en Sainsbury

In tegenstelling tot Feyenoord-verdediger Luke Wilkshire, die al niet was opgenomen in de voorselectie, maken Oar en Sainsbury deel uit van de 23-koppige selectie voor de strijd om de Azië Cup. Dat toernooi wordt gespeeld van 9 tot 31 januari in Australië. Op 27 december begint in Melbourne de voorbereiding.

Oar en Sainsbury missen door hun deelname aan de strijd om de Azië Cup zeker de eerste twee competitiewedstrijden van 2015. Waarschijnlijk gaat ook de onderlinge ontmoeting (FC Utrecht-PEC Zwolle staat op het programma voor 1 februari) aan het tweetal voorbij.

Dat zal afhankelijk zijn van hoe ver Australië komt. The Socceroos spelen in de groepsfase tegen Zuid-Korea, Oman en Koeweit. In Nederland zal verder alleen NEC last hebben van het toernooi Down Under. De Nijmeegse koploper in de Jupiler League moet waarschijnlijk Alireza Jahanbakhsh afstaan aan het team van Iran.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.