Heracles-topscorer Uth vooral trefzeker buiten Almelo

Reacties

● Heracles Almelo presteert dit seizoen wisselvallig in het Polman Stadion: drie zeges, drie gelijke spelen en vijf nederlagen.

Heracles-topscorer Uth vooral trefzeker buiten Almelo

● Heracles hield afgelopen midweek op bezoek bij ADO Den Haag (3-0 zege) pas voor de tweede keer in dit Eredivisieseizoen zijn doel schoon. Eerder lukte dat in het thuisduel met de Hagenaars.

● Mark Uth maakte vier goals in zijn laatste vier Eredivisieduels voor Heracles (1 - 1, 0 - 2).

● De Duitse aanvaller staat dit seizoen na negentien officiële wedstrijden op tien treffers. Die maakte hij bijna allemaal in wedstrijden buiten het Polman Stadion: negen om eén.

● Beide clubs staan in de Eredivisie voor het eerst in Almelo tegenover elkaar. De eerste Eredivisiewedstrijd tussen beide clubs, eerder dit seizoen in Leeuwarden, eindigde in een 2-0 zege voor de Friezen.

● SC Cambuur verloor vier van zijn laatste zes competitieduels en won tussendoor van Go Ahead Eagles (2-0) en SC Heerenveen (3-1).

● Cambuur is samen met NEC nog de enige club die dit seizoen in de Eredivisie nog geen uitwedstrijd won. Elf duels mondden uit in drie gelijke spelen en acht nederlagen.

Samenstelling: Ramon Min

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.