Heracles verliest Tannane aan Saint-Étienne

Reacties

Oussama Tannane mag zich bijna speler van Saint-Étienne noemen. De aanvaller van Heracles Almelo is op dit moment samen met zijn zaakwaarnemer Rob Witschge in Frankrijk om zijn transfer af te ronden.

Heracles verliest Tannane aan Saint-Étienne

De 21-jarige Tannane is zelf al helemaal rond met Saint-Étienne over een meerjarig contract. Heracles praat nog over de laatste details met de Fransen, maar algemeen directeur Nico-Jan Hoogma verwacht geen problemen. 'Ik ga ervan uit dat deze transfer doorgaat', zegt hij tegenover Voetbal International.

Er was de afgelopen weken veel te doen rondom de toekomst van Tannane. Onder andere Atalanta Bergamo, Málaga en Galatasaray werden in verband gebracht met de rechtsbuiten, maar Saint-Étienne trekt nu aan het langste eind. Tannane, die in het verleden speelde voor onder andere Ajax, PSV en SC Heerenveen, scoorde dit seizoen zeven keer in elf competitieduels.

Tannane, die in 2015 debuteerde in Jong Oranje, treedt bij Saint-Étienne in de voetsporen van Kees Rijvers, Johnny Rep, Rob Witschge en Ricky van Wolfswinkel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.