Heracles mag Vanhanen na half jaar eindelijk opstellen

Reacties

Heracles Almelo kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen beschikken over Joonas Vanhanen. De Fin staat al sinds september onder contract, maar moest erg lang wachten tot zijn papierwerk in orde was.

Heracles mag Vanhanen na half jaar eindelijk opstellen

Heracles wist al dat die papieren rompslomp voor de minderjarige Fin (17) een tijdje zou gaan duren. 'We moesten allerlei documenten aanleveren over zaken als woonsituatie en opleiding. De strenge beoordeling en bureaucratische afhandeling door de FIFA van de aangeleverde stukken maakten dat Joonas een aantal weken later dan gepland eindelijk het verlossende bericht kreeg vanuit Zürich', lichtte financieel manager Hans Mol op de clubsite toe.

Vanhanen is een Fins jeugdinternational en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een postuur waar je bang van wordt. Directeur Nico-Jan Hoogma noemde hem bij zijn komst een centrale verdediger die alle aspecten van het vak goed beheerst. Vanhanen ligt in Almelo vast tot medio 2017, met een optie voor nog een jaar. Hij trainde de laatste maanden wel al mee en kwam in actie tijdens oefenwedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.