Heracles legt Bel Hassani en Weghorst jaar langer vast

Reacties

Heracles Almelo heeft de opties in de contracten met Iliass Bel Hassani, Joey Pelupessy en Wout Weghorst gelicht. Het drietal, dat beschikte over een aflopende verbintenis, is daardoor een jaar langer aan de club verbonden.

Heracles legt Bel Hassani en Weghorst jaar langer vast

Ook het contract met aanvoerder Mark-Jan Fledderus is, op basis van het aantal gespeelde wedstrijden, automatisch met een jaar verlengd. Daartegenover staat het vertrek van Gino Bosz, Rick Hemmink, Menno Heerkens en Bas Sibum. 'Vooralsnog is besloten om afscheid van hen te nemen aan het eind van het seizoen', meldt de club op de website.

Heracles staat momenteel zesde in de Eredivisie maakt een uitstekend seizoen door. Met name Bel Hassani en Weghorst spelen daar een belangrijke rol bij. Het duo is samen al goed voor vijftien doelpunten in de competitie. Pelupessy staat als verdedigende middenvelder minder in de spotlights, maar heeft na doelman Bram Castro wel de meeste minuten van de selectie in de benen.

Met nog zes wedstrijden te gaan lijkt Heracles af te stevenen op een plek in de play-offs voor de Europa League. 'Het zou prachtig zijn als we tot het einde van het seizoen kunnen strijden om deelname aan de play-offs', zei algemeen directeur Nico-Jan Hoogma daar eerder over.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.