Heracles en Cziommer dicht bij akkoord over nieuw contract

Reacties

Heracles Almelo en Simon Cziommer denken deze week de laatste plooien glad te strijken over een nieuw contract. De club en de Duitse middenvelder hebben de intentie uitgesproken nog een jaar met elkaar door te gaan.

Heracles en Cziommer dicht bij akkoord over nieuw contract

De 33-jarige Cziommer kwam in augustus op de laatste dag van de transfermarkt naar Almelo. Vervolgens speelde hij 25 competitieduels voor de ploeg van trainer Jan de Jonge. 'We moeten er met Simon financieel nog wel uit zien te komen', houdt voorzitter Jan Smit nog een slag om de arm.

Heracles Almelo werkt al jaren met een lage begroting van zo’n acht miljoen euro en hanteert daarom een contractstelsel waarin spelers een relatief laag basissalaris krijgen en meer gaan verdienen naar rato van het aantal wedstrijden dat ze afwerken.

Heracles is tevens met Bart Schenkeveld in gesprek over een nieuw, meerjarig contract. De club heeft inmiddels een optie gelicht, waardoor de 22-jarige verdediger sowieso komend seizoen nog in Almelo speelt. Schenkeveld kwam twee jaar geleden van Feyenoord naar Heracles.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.