Heracles dicht bij aantrekken Drost én Dos Santos

Reacties

Heracles Almelo lijkt de selectie te gaan versterken met Jesper Drost. De bij FC Groningen overbodige middenvelder hoopt in Almelo zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. Ook Dabney Dos Santos is dicht bij een overgang naar Heracles.

Heracles dicht bij aantrekken Drost én Dos Santos

De 25-jarige Drost was vorige week niet te spreken over het feit dat hij in Het Hoge Noorden klaarblijkelijk weinig krediet had. Evenals spits Tom van Weert, die woensdag al een transfer maakte, aasde hij op een zomers vertrek. Heracles lijkt nu een einde te maken aan het slechte huwelijk tussen de middenvelder en de Trots van het Noorden.

Na een paar sterke seizoenen in Zwolle tekende Drost in 2015 voor vier seizoenen bij FC Groningen. Ofschoon de voormalig jeugdinternational doorgaans kon rekenen op een basisplaats, zag het publiek zelden nog de slimme schaduwspits die doorbrak in Overijssel. Als alle formaliteiten worden afgerond, krijgt Drost in Almelo de kans op eerherstel.

Daarnaast hoopt Heracles Dos Santos te presenteren. De 22-jarige aanvaller is op een zijspoor beland bij AZ en wordt gezien als de logische vervanger van Brahim Darri, die eerder deze transferperiode naar NEC trok.

Momenteel zijn er nog geen actuele uitgaande transfers te melden: er is weinig beweging rondom smaakmakers Kristoffer Peterson en Brandley Kuwas.

Bekijk alle Eredivisie-transfers in ons overzicht:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.