Heracles Almelo zonder Fledderus tegen koploper PSV

Reacties

Mark-Jan Fledderus ontbreekt komende zondag vrijwel zeker in de thuiswedstrijd tegen koploper PSV. De middenvelder viel afgelopen zondag al in de eerste helft van de Overijsselse derby bij Go Ahead Eagles (3-1 winst) uit met een hamstringblessure.

Heracles Almelo zonder Fledderus tegen koploper PSV

Heracles Almelo kan voorlopig ook geen beroep doen op Bart Schenkeveld. De 23-jarige verdediger wordt aan de kant gehouden vanwege knieproblemen. Als speler van Feyenoord scheurde Schenkeveld in 2010 een kruisband in zijn linkerknie. De laatste tijd klaagde hij over pijn en kwam er ook weer vocht in het gewricht.

'Bart heeft zich bij een chirurg in Rotterdam laten onderzoeken en daaruit bleek dat er sprake is van overbelasting', aldus Heracles-trainer John Stegeman. 'Ook zit er een kneuzing in de knieholte. We gaan hem nu goed optrainen, totdat hij helemaal wedstrijdfit is. Ik verwacht dat het vier tot zes weken duurt voordat Bart weer inzetbaar is.'

Dankzij de overwinning in Deventer is Heracles Almelo niet langer hekkensluiter in de Eredivisie: FC Dordrecht werd gepasseerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.