Helmond Sport ontslaat Meijers na dramatische week

Eric Meijers is ontslagen als trainer van Helmond Sport. Die beslissing komt na een dramatische week, waarin de Brabanders werden uitgeschakeld in de strijd om de KNVB-beker en in eigen huis verloren van Almere City FC.

Helmond Sport ontslaat Meijers na dramatische week

'Dit besluit is genomen op basis van een langer intern proces', luidt de verklaring van Helmond Sport. 'Er is op dit geen vertrouwen in Eric Meijers om de eerder gestelde gezamenlijke doelstellingen te kunnen behalen. Mario Verlijsdonk zal de taken van hoofdcoach per direct overnemen. De club gaat zich intern beraden over de toekomst en hoe deze functie verder ingevuld gaat worden.'

Dinsdag ging Helmond Sport met 3-2 (na verlenging) onderuit op bezoek bij IJsselmeervogels, dat uitkomt in de Topklasse Zaterdag, en drie dagen later ging het opnieuw mis. In het Lavans Stadion was Almere City, dat voor de wedstrijd de zeventiende plaats bezette, te sterk: 1-3.

Helmond Sport stond voorafgaand aan de tiende speelronde in de Jupiler League op de achtste plaats, met slechts vijf punten achterstand op koploper FC Dordrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen