Hellemons: 'Compliment na zege is de beste doping'

Reacties

Eric Hellemons heeft alle vertrouwen in een goed resultaat tegen SC Heerenveen. De zege van vorige week op SC Cambuur (0-1) werkt volgens de trainer van NAC Breda verslavend en moet leiden naar succes.

Hellemons: 'Compliment na zege is de beste doping'

'De beste doping is als je spelers complimenten kunt geven en dat hebben we na afloop van zaterdag kunnen doen. Niet alleen de technische staf, maar ook de supporters', aldus Hellemons op de clubwebsite. 'Het is uniek als je in de nacht terugkomt en je wordt ontvangen door de fans alsof je een kampioenschap hebt gewonnen.'

De Brabanders boekten bij SC Cambuur (0-1) de eerste zege in tien competitieduels. En dat maakte veel los bij de aanhang. Maar belangrijker: het zorgt voor vertrouwen in aanloop naar het duel met SC Heerenveen. 'Er liggen kansen, want ook zij hebben het momenteel moeilijk. Dat blijkt wel uit het feit dat je ze op twee punten nadert als je wint', aldus Hellemons.

'Maar Heerenveen is gewoon een goede ploeg. Het is niet zo dat we die zomaar even wegtikken', zegt de trainer van NAC. De club uit Breda bezet na vijftien speelronden de voorlaatste plaats in de Eredivisie. Het gat met hekkensluiter FC Dordrecht is acht punten, terwijl ADO Den Haag (één punt meer) en Heracles (twee punten meer) een minimale voorsprong hebben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.