Heerenveen licht optie in contract captain Van den Berg niet

Reacties

SC Heerenveen maakt geen gebruik van de eenjarige optie in het contract van Joey van den Berg. De dertigjarige middenvelder is in het bezit van een aflopende verbintenis, maar de Friezen gaan pas na de aanstelling van een nieuwe trainer in gesprek met de aanvoerder.

Heerenveen licht optie in contract captain Van den Berg niet

Van den Berg stapte begin 2013 over van PEC Zwolle naar Heerenveen en werd in het Abe Lenstra Stadion al gauw een vaste kracht. Dit seizoen benoemde de inmiddels vertrokken Dwight Lodeweges hem tot aanvoerder.

Na het vertrek van Lodeweges nam Foppe de Haan het stokje als interim-trainer over, maar de 72-jarige hoofdcoach gaf al meermaals aan niets te zien in een langer verblijf. De clubleiding zoekt nog naar een eindverantwoordelijke voor het volgende seizoen en pas daarna gaat Van den Berg met de Friezen om tafel om te spreken over een mogelijk langer verblijf.

Heerenveen lichtte de optie in het contract van Kenneth Otigba wel. De verdediger blijft daardoor tot medio 2018 aan de club verbonden. Stefano Marzo heeft een nieuw contractvoorstel in beraad. De Belg is in het bezit van een aflopende verbintenis, maar kreeg een nieuw tweejarig contract aangeboden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.