Havenaar schrikt van Hansen: 'Ik maak simpele goals'

Reacties

Mike Havenaar is bij ADO Den Haag terug in Nederland. De 28-jarige spits kreeg dinsdagavond direct het goede voorbeeld, van keeper Martin Hansen. Van hem moeten dergelijke kunststukjes niet verwacht worden, waarschuwde Havenaar echter al.

Havenaar schrikt van Hansen: 'Ik maak simpele goals'

Dinsdagmiddag tekende Havenaar zijn driejarige contract in de Hofstad, waarna de voormalige spits van Vitesse 's avonds in de rust van het thuisduel met landskampioen PSV (2-2) direct werd gepresenteerd aan het thuispubliek. 'Een tijdje geleden heeft ADO me al benaderd, twee dagen geleden heb ik besloten om hiernaartoe te komen', sprak hij na afloop tegenover FOX Sports.

De boomlange Nederlandse Japanner treedt in de voetsporen van vader Dido, die ooit bij ADO keepte. 'Het is inderdaad mijn vaders oude club, en ik heb nog familie in Den Haag, dus dat is mooi.' Advies vroeg de 28-jarige aanvaller echter niet aan Havenaar senior. 'Nee, ik maak mijn eigen beslissingen.'

Vanaf de eretribune zag Havenaar hoe ADO-keeper Hansen in de slotminuut tegen PSV een punt redde met een weergaloos hakballetje. 'Een spectaculaire goal', zag ook Havenaar. Van hem zullen de Haagse fans dat echter niet zo snel zien, grijnsde hij. 'Ik maak vooral simpele goals, niet die spectaculaire', sloot hij lachend af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.