Hasselbaink moet clubtopscorer missen in overvolle weken

Reacties

Charlie Austin (26) staat nog zeker enkele weken aan de kant met een hamstringblessure. Dat maakte Queens Park Rangers-manager Jimmy Floyd Hasselbaink donderdag bekend.

Hasselbaink moet clubtopscorer missen in overvolle weken

De Engelse spits was dit seizoen in zestien Championship-duels negen keer trefzeker, maar moet door een in aanloop naar het 1-1 gelijkspel tegen Bristol City opgelopen blessure toekijken tijdens het overvolle programma van QPR. 'Hij is nog wat langer uit de roulatie', bevestigde Hasselbaink over zijn clubtopscorer. 'Hopelijk is hij sneller terug, maar de verwachting is dat hij er wel een aantal weken uit is.'

Door de blessure kan de spits de nummer twaalf niet van dienst zijn in komende duels. In de komende negen dagen speelt QPR nog drie (!) competitiewedstrijden: zaterdag uit bij Ipswich Town en op 28 en 2 januari in eigen huis tegen respectievelijk Huddersfield Town en Hull City. Op 9 en 12 januari staan er bezoekjes aan Nottingham Forest en Blackburn Rovers op het menu voor de werkgever van Leroy Fer en Tjaronn Chery.

De blessure heeft mogelijk óók invloed op de toekomst van Austin. Zijn contract loopt na dit seizoen af. Als de club zijn verbintenis niet verlengt, dan zou hij komende zomer gratis kunnen vertrekken. Een vertrek in de winterstop zou dan een alternatief zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.