Hasselbaink gevleid door interesse: 'Focus ligt op Burton'

Reacties

Jerrel Hasselbaink wordt in de Engelse media genoemd als topkandidaat bij Queens Park Rangers, nu hij met Burton Albion alle verwachtingen overtreft.

Hasselbaink gevleid door interesse: 'Focus ligt op Burton'

Hasselbaink leidde de club vorig seizoen naar het kampioenschap in League Two en bezette deze jaargang zelfs even de koppositie op het derde niveau. En die prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven bij clubs uit hogere divisies. Na Rotherham United en Fulham wordt zijn naam nu in verband gebracht met QPR, de club van Tjaronn Chery en Leroy Fer.

'Ik heb geen controle over alle speculaties', reageert Hasselbaink in de Burton Mail op de geruchten rond zijn persoon. 'Het is vleiend en begrijp me niet verkeerd, ik ben ook ambitieus. Maar nu wil ik me alleen focussen op Burton', zegt de in september tot Manager van de Maand verkozen keuzeheer in de League One.

Voorzitter Ben Robinson zegt dat hij nog niet officieel benaderd is door een club, maar beseft dat Hasselbaink moeilijk voor de club te behouden is als zich een mooie kans voor de Nederlander voordoet. 'Vanaf de eerste dag hebben we gezegd dat Jimmy deze klus bij Burton als een opstapje ziet', aldus het bestuurslid van Burton.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.