Hartverwarmend: Brobbey bezorgt Ajax-fan (11) dag van zijn leven

Reacties

Brian Brobbey heeft een 11-jarige fan heel gelukkig gemaakt. De spits van Ajax nam Sem, die een moeilijke tijd heeft doorgemaakt, een dag lang op sleeptouw op De Toekomst én nodigde de jongen uit in de Johan Cruijff Arena.

Hartverwarmend: Brobbey bezorgt Ajax-fan (11) dag van zijn leven
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In de video van ESPN wordt verteld dat Sem een moeilijke periode achter de rug heeft. De jongen bleek een kwaadaardige tumor in zijn hoofd te hebben en moest daarom een aantal zware behandelingen ondergaan. Om Sem een hart onder de riem te steken, zette Ajax hem in het zonnetje.

Onder meer Sjaak Swart en Brobbey komen voor in de video. Mister Ajax haalde Sem bij zijn huis op en nam hem naar het trainingscomplex van de Amsterdammers. Daar stond Brobbey, zijn grote held, hem op te wachten en de twee brachten samen de dag door.

Als klap op de vuurpijl werd Sem ook uitgenodigd om aan de hand van Brobbey het veld op te lopen in de Johan Cruijff Arena, voorafgaand aan het duel met FC Utrecht. Dat duel werd mede door een goal van Brobbey met 2-0 gewonnen en dus beleefde Sem ook in dat opzicht een pracht van een dag.

Bekijk de video hieronder:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.