Hansson speelt gelijk bij eerste Feyenoord-optreden

Reacties

Pär Hansson heeft zijn eerste wedstrijdminuten gemaakt als Feyenoorder. De Zweedse keeper verdedigde het doel van Jong Feyenoord en moest twee keer vissen in het duel met de beloften van ADO Den Haag: 2-2.

Hansson speelt gelijk bij eerste Feyenoord-optreden

Het eerste duel van Hansson verliep lange tijd vlekkeloos. Jari Schuurman opende op aangeven van Miquel Nelom de score voor de Rotterdammers. Vlak na rust verdubbelde Mats Knoester de marge namens de thuisploeg, waar ook Michiel Kramer en Anass Achahbar een basisplaats hadden.

Door een eigen doelpunt van Kramer halverwege de tweede helft kon Hansson een clean sheet vergeten en kwam ADO terug in de wedstrijd. Vijf minuten na de aansluitingstreffer kopte Dennis van der Heijden de 2-2 binnen. Daar bleef het bij.

Hahn
De 29-jarige Hansson kwam deze winter naar Rotterdam. De goalie zat zonder club na een periode bij Helsingborgs IF en Feyenoord zocht een stand-in voor Kenneth Vermeer nadat Warner Hahn een kruisbandblessure opliep. Hahn, die onlangs zijn contract tot medio 2019 verlengde, is zes tot negen maanden uit de roulatie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.