Hamrén: 'Geen gebruikgemaakt van rentree Zlatan'

Reacties

De Zweedse bondscoach Erik Hamrén baalt van het gelijkspel in de EK-kwalificatiereeks in en tegen Montenegro (1-1). Hij zag zijn teruggekeerde sterspeler Zlatan Ibrahimovic de score openen, maar die treffer bleek niet voldoende.

Hamrén: 'Geen gebruikgemaakt van rentree Zlatan'

Ibrahimovic, die anderhalve maand kampte met een hielblessure, opende in Podgorica na negen minuten de score. Daarmee maakte de ex-Ajacied een einde aan twee maanden zonder treffer. Zijn laatste goal produceerde hij op 4 september tijdens de oefeninterland tegen Estland.

'Ik heb me natuurlijk wel zorgen gemaakt om de blessure van Zlatan, maar hij heeft gelukkig de hele wedstrijd kunnen spelen', zei Hamrén na het duel op de website van UEFA. 'Na twee maanden was Ibrahimovic eindelijk weer terug. Daar hadden we gebruik van moeten maken, maar dat is niet gelukt.'

Montenegro kwam tien minuten voor tijd alsnog langszij. Vladimir Jovovic ging over het rechterbeen van de Zweedse invaller Oscar Wendt en verdiende zo een strafschop, die Stevan Jovetic onberispelijk benutte. 'Ik ben zeer teleurgesteld', aldus Hamrén. 'Vooral over de prestatie van mijn verdedigers ben ik ontevreden.'

Oostenrijk, dat in Wenen met 1-0 van Rusland won, was de grote winnaar van de dag in Groep G. Het heeft nu vier punten voorsprong op nummer twee Zweden, dat in de slotfase een tweede treffer van Ibrahimovic - terecht - zag worden afgekeurd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.