Hake verheugd over rentree Assaidi

Reacties

Oussama Assaidi heeft maandagochtend de groepstraining hervat bij FC Twente. De 28-jarige linkerspits miste de laatste vijf competitiewedstrijden door een bovenbeenblessure, maar is na de interlandperiode hoogstwaarschijnlijk weer inzetbaar.

Hake verheugd over rentree Assaidi

Assaidi kwam in januari naar FC Twente, nadat hij voor zijn vorige club Al-Ahli ruim een jaar lang geen officiële wedstrijden had gespeeld. Die lange periode van inactiviteit brak hem op, want na drie wedstrijden voor de Tukkers kreeg Assaidi spierproblemen. Via een individueel programma revalideerde hij de afgelopen weken in Amsterdam.

Trainer René Hake rekent erop dat Assaidi in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op 2 april weer inzetbaar is. 'Oussama maakt een frisse en fitte indruk. Ik ga ervanuit dat we in de slotfase van de competitie optimaal gebruik van hem kunnen maken', aldus Hake tegen Voetbal International.

FC Twente kan Assaidi goed gebruiken in de race om de vierde plek. Na de overwinning op Roda JC (0-3) van afgelopen vrijdag bedraagt de achterstand op nummer vier FC Utrecht drie punten. Assaidi debuteerde eind januari voor Twente in het uitduel met PEC Zwolle en groeide toen gelijk uit tot matchwinner (1-2). Daarna deed hij nog mee tegen Feyenoord en Excelsior.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.