Hake: 'Ga ervan uit dat Cabral boos op zichzelf is'

Reacties

Bij FC Twente overheersten na afloop van de wedstrijd tegen De Graafschap teleurstelling en boosheid. Jerson Cabral wees ook naar de arbitrage.

Hake: 'Ga ervan uit dat Cabral boos op zichzelf is'

'Natuurlijk ben ik boos', zei Hake na afloop tegen FOX Sports. De trainer had tot zijn ongenoegen moeten constateren dat FC Twente ondanks een numerieke meerderheid de voorsprong uit handen gaf (1-1).

'We laten De Graafschap te makkelijk voetballen en de bal naar voren spelen. Dan weet je dat het met dat opportunisme een keer fout kan gaan. En dat gebeurde dan ook', aldus Hake. 'We hebben het slecht gedaan.'

Cabral was een van de basiskrachten die voortijdig naar de kant werd gehaald. De aanvaller toonde zich allerminst gelukkig met zijn wissel. 'Ik ga ervan uit dat hij boos op zichzelf is. Dat lijkt het meest terechte', aldus Hake.

Cabral, die tekende voor de Enschedese openingstreffer, was zelf inderdaad boos. Maar niet zozeer op de trainer. 'Natuurlijk wil ik altijd de volle wedstrijd spelen. Maar ik had veel tikken gekregen. Daarover was ik boos, want ik vind dat de scheidsrechters daar wel scherper op mogen zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.