Gustafson zorgt voor meer rumoer bij Feyenoord

Reacties

Simon Gustafson heeft zich maandag bij de reserves van Feyenoord van zijn slechte kant laten zien. Zijn rode kaart heeft mogelijk ook gevolgen voor zijn inzetbaarheid voor de Rotterdamse hoofdmacht.

Gustafson zorgt voor meer rumoer bij Feyenoord

Na de problemen met Michiel Kramer zorgde een volgende reserve voor negatief nieuws bij Feyenoord. Gustafson kreeg maandag al na een half uur in het duel met de reserves van Heerenveen (1-2 zege) een rode kaart wegens natrappen. Een schorsing kan betekenen dat de Zweedse middenvelder voorlopig ook niet beschikbaar is voor trainer Giovanni van Bronckhorst.

Jong Feyenoord-trainer Roy Makaay keek terug op een verdiende zege. 'Ook met tien man hebben de jongens het vanavond prima gedaan. Complimenten voor de teamprestatie', aldus de oud-international op de Feyenoord-website, waarbij hij één speler extra lof toezwaaide. 'Kenneth Vermeer heeft een uitstekende indruk achtergelaten. Hij gaf goed leiding aan de achterhoede en maakte in de tweede helft een aantal afstandsschoten onschadelijk.'

Vermeer voorkwam dat SC Heerenveen een punt overhield aan de ontmoeting. Maar voor de Friezen was er meer slecht nieuws. Wout Faes, die deze winter op huurbasis overkwam van Anderlecht, wacht een schorsing. De Belgische verdediger kreeg maandag een rode kaart voor een stevige tackle. Ook voor Faes is het de vraag of de uitsluiting gevolgen heeft voor wedstrijden van de Friese hoofdmacht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.