Gudelj zakt opnieuw in elkaar, maar Córdoba komt met hoopvolle update

Reacties

Dragisa Gudelj (op archieffoto boven) is zondag in het duel met UD Melilla opnieuw in elkaar gezakt, maar zijn club Córdoba CF maakt bekend dat het goed met hem gaat. De verdediger zal worden onderzocht in het ziekenhuis.

Gudelj zakt opnieuw in elkaar, maar Córdoba komt met hoopvolle update
© Córdoba CF

Gudelj zakte in de 27e minuut in elkaar, waarna de schrik logischerwijs toesloeg, want eerder dit jaar gebeurde dat ook al. Destijds werd Gudelj snel weer op de been gebracht door snel en adequaat handelen van de medische staf. Na het incident van vorige keer speelt Gudelj met een defibrillator, in verband met zijn hartproblemen. Zondag was er opnieuw schrik, maar het gaat dus goed. De wedstrijd kon doorgaan omdat Gudelj het bewustzijn niet verloor en bij kennis was.

Córdoba meldt zondag dat het goed gaat met Gudelj en hij momenteel in het ziekenhuis verblijft. Hij zal uitgebreid worden onderzocht en zodra er meer duidelijk is, zal Córdoba meer informatie verschaffen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.