Gudelj maakt na hartaanval bijzondere rentree als aanvoerder

Reacties

Dragisa Gudelj heeft zaterdagmiddag zijn eerste minuten gemaakt sinds zijn hartaanval enkele maanden geleden. Daarmee bekroonde hij een emotionele week, waarin hij zijn contract verlengde.

Gudelj maakt na hartaanval bijzondere rentree als aanvoerder
© Córdoba

De verdediger van Córdoba, actief op het derde niveau van Spanje, tekende afgelopen week een nieuw contract bij de club. Gudelj had een aflopend contract en kwam maanden niet meer in actie. Dat kwam door de naweeën van het hartfalen, maar de club hield vertrouwen in de Servische Bredanaar.

Tot tranen geroerd was Gudelj eerder deze week, toen hij zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis zette. Zaterdag volgde de volgende stap in zijn rentree. Nota bene tegen Sevilla, de werkgever van broer Nemanja, keerde hij terug binnen de lijnen.

Córdoba benoemde Gudelj direct tot de nieuwe aanvoerder. Tegen Sevilla, waar zijn broer nog ontbrak, stond hij direct zijn mannetje. De winnaar van de Europa League kwam met een aantal prominente namen op de proppen, maar kon in de eerste helft niet tot scoren komen.

Gudelj bleef na de rust in de kleedkamer achter, waarna de Spaanse topclub via Iván Romero en Erik Lamela alsnog de wedstrijd naar zich toe kon trekken. Daar zal Gudelj echter even niet mee zitten, want hij zette na een hectische periode de volgende stap op weg naar zijn herstel.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.