Gudelj: 'Het zag er makkelijk uit, maar dat was het niet'

Reacties

Nemanja Gudelj keerde met Ajax terug bij zijn oude club AZ. Met een doelpunt en een assist had hij meteen een groot aandeel in de zege (0-3) van de Amsterdammers.

Gudelj: 'Het zag er makkelijk uit, maar dat was het niet'

'Deze club heeft veel voor me betekend', zegt hij na afloop van het duel voor de camera van FOX Sports. Uit respect voor AZ besloot hij niet te juichen. 'Maar van binnen ben ik natuurlijk hartstikke blij.'

Gudelj was zeer te spreken hoe Ajax zich herpakte na het verlies (2-3) en de uitschakeling in de derde voorronde van de Champions League tegen Rapid Wien. 'Dat is zwaar gevallen, het is moeilijk om daar overheen te stappen. Dat gebeurt het snelst als je de volgende wedstrijd wint', weet de middenvelder.

Vertrouwen
De Serviër sprak van een volwassen optreden van Ajax. 'Het zag er misschien makkelijk uit, maar dat was het niet', vat hij de partij samen. Ook staat de spelersgroep nog volledig achter trainer Frank de Boer, zegt hij. 'Hij geeft ons veel vertrouwen. En van ons krijgt hij ook alle vertrouwen.'

Anwar El Ghazi, die de andere twee Ajax-doelpunten maakte, viel uit met een lichte blessure aan zijn bilspier. De komende dagen wordt volgens de club meer duidelijk over de ernst van de kwetsuur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.