Gudelj haakt af bij Servië en richt zich volledig op Ajax

Reacties

Nemanja Gudelj heeft het trainingskamp met de nationale ploeg van Servië verlaten. De middenvelder raakt niet op tijd fit voor het EK-kwalificatieduel met Denemarken.

Gudelj haakt af bij Servië en richt zich volledig op Ajax

Gudelj kampt met een lichte enkelblessure, waardoor hij zondag tijdens de vriendschappelijke interland tegen Azerbeidzjan (4-1) negentig minuten op de bank bleef. Zaterdag speelt Servië tegen Denemarken, maar in overleg met bondscoach Radovan Curcic en de medische staf besloot hij ook dan geen risico te nemen.

De 23-jarige international richt zich nu volledig op zijn revalidatie, zodat hij fit kan aansluiten bij de voorbereiding met zijn nieuwe club Ajax. Voor de Amsterdammers wacht immers eind juli al de eerste zware opgave met een voorrondewedstrijd in de Champions League.

Gudelj hoopt daarna ook weer fit aan de aftrap te verschijnen bij het nationale team, dat onder Dick Advocaat (inmiddels Sunderland) dramatisch was begonnen aan de EK-kwalificatie. Mede door een puntenstraf lijkt het een bijna onmogelijke klus om de eindronde in Frankrijk nog te halen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.