Cillessen: 'Gudelj kan heel belangrijk voor ons zijn'

Reacties

Jasper Cillessen is erg tevreden over de komst van Nemanja Gudelj naar Ajax. De doelman ziet in de 23-jarige middenvelder een zeer belangrijke kracht voor de Amsterdammers.

Cillessen: 'Gudelj kan heel belangrijk voor ons zijn'

Gudelj komt na dit seizoen over van AZ en tekende een contract tot medio 2020. 'Nemanja is een goede speler, ik hoop en ik denk dat hij heel belangrijk kan zijn voor ons', zegt Cillessen op de clubwebsite van de Amsterdammers.

'Hij gaat in ieder geval altijd voorop in de strijd. Dat doet hij nu wekelijks bij AZ, en hopelijk volgend seizoen in het shirt van Ajax', aldus de Oranje-international, die ondanks het teleurstellende seizoen nog wel een doel heeft in de laatste twee speelronden.

'Wij zijn op dit moment de minst gepasseerde defensie in de Eredivisie, dat wil ik graag zo houden. Alleen het lastige is dat wij wel gewoon attractief voetbal willen spelen. Dat is aan de ene kant heel mooi, maar aan de andere kant wil je niets weggeven', aldus Cillessen. Ajax incasseerde tot dusver 27 treffers, twee minder dan kampioen PSV.

Ajax speelt zondag tegen SC Cambuur de laatste wedstrijd van dit seizoen voor eigen publiek. Omdat er in de laatste twee speelronden niets meer op het spel staat voor de Amsterdammers kondigde trainer Frank de Boer aan dat hij nu al veranderingen gaat aanbrengen met het oog op volgend seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.