Gudelj bedankt Ajax-fans, Foor slachtoffer van voetbalhumor

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Gudelj bedankt Ajax-fans, Foor slachtoffer van voetbalhumor

'Dat zal altijd zo zijn, je kan niet iedereen achter je krijgen. Ik denk dat de meerderheid me steunt en me graag terugziet in Ajax 1. Die mensen wil ik bedanken.'
•  Aan het woord is Nemanja Gudelj. De uit de selectie van Ajax verbannen middenvelder, nadat hij in gesprek met coach Peter Bosz had aangegeven het mentaal niet op te kunnen brengen wisselspeler te zijn werd hij teruggezet naar Jong Ajax, denkt dat het merendeel van de Ajax-fans nog achter hem staat. Kort na de bekendmaking van de reden vielen de nodige fans over de Servische middenvelder heen. 'Ik krijg niet zoveel mee. Ik lees af en toe het nieuws en soms hoor ik van bepaalde reacties. Ik zit daar niet mee', aldus de nog steeds niet van standpunt veranderde Ajacied (AT5)

• Voetbalhumor. Navarone Foor kreeg er maandag mee te maken. De auto van de Vitesse-middenvelder werd door zijn ploeggenoten ingepakt met plastic folie. 'Je transfer naar Vitesse was niet ingewikkeld, je auto wel', zo luidde de begeleidende tekst op het briefje dat op de voorruit prijkte. De man van de veelbesproken overgang kondigde al aan wraak te gaan nemen. 'Je moet het beest niet wakker maken…', grapte hij. Ricky van Wolfswinkel en Maikel van der Werff, de daders, kunnen dus maar beter oppassen.

Voetbalhumor in Arnhem... 😂🙈 #humor #fun #Vitesse #team #Papendal

Een video die is geplaatst door Vitesse (@mijnvitesse) op

'We hebben een van de sterkste tegenstanders getroffen. Het gaan interessante wedstrijden worden.'
•  Patrick Kluivert, technisch directeur van PSG, snapt als geen ander hoe zwaar de achtste finale van de Champions League gaat worden. Dan is zijn voormalige werkgever Barcelona immers, niet voor het eerst, de tegenstander.

• Kent u hem nog? Kerlon. In het seizoen 2009/10 liep de nu pas 28-jarige Braziliaan heel even rond bij Ajax, waar hij nooit zijn belofte kon inlossen. Spectaculair was zijn zeehondendribbel zeker. En omdat hij een nieuwe club heeft, hij zette zijn krabbel onder een contract tot medio 2018 bij het Slowaakse Spart Trnava, vonden wij het wel weer eens tijd voor onderstaand filmpje.

'Hij kan me bekoren als speler en als persoon. De persoon is belangrijker. Hij zal altijd door mij in bescherming worden genomen en mijn vertrouwen hebben.'
• De Manchester United-fans waren zondag nog niet vergeten hoe Marouane Fellaini vorige week met zijn dramatische invalbeurt een zege uit handen gaf. Maar manager José Mourinho laat de uitgefloten Belg nooit vallen. (The Sun)

'Renato Tapia is zo traag als een Trabant. Hij moet de vervanger worden van Karim El Ahmadi. Nou, dat wordt nog wat. Dat is zo ongeveer het verschil tussen een racewagen en een auto van de Flintstones.'
Willem van Hanegem spaart in zijn column in het AD de Feyenoorder Tapia zeker niet.

'Ik leek wel een keeper'
Nick Viergever toont zich schuldbewust na het veroorzaken van de strafschop, waardoor Ajax op de valreep een punt door de vingers zag glippen. 'En ik mis het duel met PSV wegens een schorsing. Dat is balen.' (De Telegraaf)  

• De ene zijn dood is de ander zijn brood. Want in Enschede leverde de actie van Viergever een orkaan van vreugde op nadat Mateusz Klich namens FC Twente de strafschop had benut.

Penalty #FCTwente - #Ajax #BAM helemaal gek!

Een video die is geplaatst door Elise Kruissink (@elise.kruissink) op

'Het zou een mooi scenario zijn als zij nu eerst promoveren en dat ik dan weer mijn wedstrijden kan spelen in de Premier League.'
Siem de Jong mag dan als huurling PSV dienen, hij kijkt ook naar wat Newcastle United doet in het Championship om terug te keren in de Premier League. 'Ik wil daar absoluut slagen.' (FOX Sports)

'In twee jaar tijd heb ik al mijn geld uitgegeven aan auto's, horloges, uitgaan en vrienden die dat niet waren.'
• Inmiddels is Kevin-Prince Boateng neergestreken bij Las Palmas. De nu 29-jarige international van Ghana heeft geleerd van zijn verleden, waarin hij de weelde van het profbestaan niet kon dragen. 'Met dank aan mijn fouten ben ik geworden wie ik ben. Ik ben zeer impulsief en misschien ook wat slimmer nu.' (MARCA)

• Club Brugge-aanvoerder Timmy Simons werd zondag veertig jaar en dat was Anderlecht natuurlijk niet vergeten. En dus kreeg de krasse middenvelder voor de topper in het Astridpark een bloemetje. Wel in het paarswit, de kleuren van Anderlecht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.