Guardiola lacht om kritiek Ribéry: 'Ik mag hem graag'

Reacties

Pep Guardiola trekt zich niets aan van de kritiek die hij de laatste weken kreeg van Franck Ribéry. De aanvaller van Bayern München haalde twee keer uit naar zijn oude trainer, die tegenwoordig aan het roer staat bij Manchester City.

Guardiola lacht om kritiek Ribéry: 'Ik mag hem graag'

Ribéry maakte duidelijk dat de opvolger van Guardiola bij Bayern, Carlo Ancelotti, veel beter snapt hoe hij met spelers om moet gaan. Ook maakte de Fransman duidelijk dat Guardiola te weinig ervaring heeft en dat hij spelers onvoldoende vrijheid geeft. 'Hij praat te veel.' De Spaanse succescoach maakt zich echter niet druk om de woorden van Ribéry.

'Ik mag hem erg graag', zei Guardiola met een brede glimlach op een persconferentie in China, waar City op trainingskamp is. 'En hij heeft natuurlijk ook gelijk. Ik ben inderdaad nog jong en ik ben ook trainer. Ik heb deze week weer veel geleerd.'

De 45-jarige Spanjaard mag dan relatief jong zijn voor een trainer, zijn erelijst is indrukwekkend. Hij won twee keer de Champions League, drie keer de Europese Super Cup, drie keer het WK voor clubs, zes keer het nationale kampioenschap en vier keer de nationale beker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.