Basketballer drijft spot met Zaza, Kluivert populair

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Basketballer drijft spot met Zaza, Kluivert populair

• Niet alleen de spelers van Paris Saint-Germain, maar ook de kersverse directeur voetbalzaken Patrick Kluivert wordt aangeklampt door handtekeningenjagers. Zelf jaagt Kluivert nog op de handtekening van een spits.

'We stonden op het punt hem mee te nemen naar het EK, maar dat hebben we uiteindelijk niet gedaan omdat de concurrentie te groot was. Hij is het grootste talent in Spanje. Hij heeft enorm veel kwaliteit, maar het is niet aan mij om over zijn toekomst bij Real Madrid te beslissen.'
• Voormalig bondscoach Vicente del Bosque ziet Marco Asensio (20) graag voetballen, zo zegt hij tegen AS. De Nederlands-Spaanse spelmaker was dicht bij een plaats in de Spaanse EK-selectie en gaat momenteel voor zijn kans bij Real Madrid, dat de middenvelder vorig seizoen verhuurde aan Espanyol.

• Basketballer Dirk Nowitzki vond het tijdens een demonstratieduel nodig om de nu al legendarische aanloop van Simone Zaza te imiteren. We geven het toe: het ging de Duitser goed af.

Cristiano Ronaldo heeft nu ook zijn eigen dekenlijn!

• Bayer Leverkusen-trainer Roger Schmidt is op Oostenrijkse wijze onthaald. Zijn team is momenteel op trainingskamp in het alpenland, waar hij Red Bull Salzburg tussen 2012 en 2014 onder zijn hoede had.  

Demba Ba is na tien dagen in het ziekenhuis eindelijk weer terug in zijn eigen huis. De Senegalese spits van Shanghai Shenhua, die anderhalve week geleden een horrorblessure opliep in de competitiewedstrijd tegen Shanghai SIGP, kon daardoor eindelijk weer douchen en zijn haar laten knippen.

'Ik twijfel er niet aan dat hij een van de drie finalisten voor de Ballon d'Or wordt. Hij maakte veel beslissende goals en is nog steeds de sleutel voor de toekomst.'
• Atlético Madrid-coach Diego Simeone twijfelt niet aan zijn sterspeler Antoine Griezmann, die met Frankrijk de finale van het EK verloor. De aanvaller neemt het vrijdag met zijn club op tegen Tottenham Hotspur in de International Champions Cup. (L'Équipe)

Franck Ribéry haalde onlangs al uit naar Pep Guardiola, maar deed dat gisteren nog eens dunnetjes over. 'Het ontbreekt hem aan ervaring', stelde de Franse aanvaller over de van Bayern München naar Manchester City overgestapte coach. 'Voetbal is vaak simpel, maar hij praat te veel.' De Fransman doelt vooral op de halve finale in de Champions League van vorig seizoen. 'Je kunt in zo'n wedstrijd niet zulke fouten maken. De grote namen, de beste spelers; die moeten spelen', doelde hij op de 1-0 nederlaag tegen Atlético Madrid, die ondanks de 2-1 thuiszege uiteindelijk uitschakeling inleidde. (Bild)

• Over Bayern gesproken. Robert Lewandowski is klaar voor het nieuwe seizoen…

Granit Xhaka is een van de aanwinsten bij Arsenal. De van Borussia Mönchengladbach overgekomen middenvelder ondergaat hier zijn ontgroening. En ploeggenoot Emiliano Martinez was niet te beroerd om dat met de wereld te delen. Misschien dat dit de reden is dat veel spelers niet naar Arsenal willen komen?

Welcome to @Arsenal, @granitxhaka 😂😂😂 - - - Bienvenido a @arsenal @granitxhaka 😂😂😂

Een video die is geplaatst door Emiliano Martinez (@emi_martinez26) op

• Panna! Dit deed Erik Lamela van Tottenham Hotspur tijdens een clinic in Melbourne.

Moestafa El Kabir is van Gençlerbirligi overgestapt naar het Japanse Sagan Tosu. De voormalige aanvaller van NEC had daar duidelijke redenen voor. 'Het was een heel nare ervaring. Ik heb helikopters zien schieten en bommen zien vallen, op nog geen twee kilometer afstand. Bijna in mijn achtertuin. Mijn hart ging sneller kloppen. Probeer maar eens rustig te blijven in zo’n situatie. Ik heb alles vanaf de tv gevolgd en de hele nacht geen oog dichtgedaan', legt hij uit over de mislukte staatsgreep in Turkije. (FOX Sports)

'Ik heb me voorgenomen om iets gieriger te worden. Want ja, ik moet absoluut meer gaan scoren.'
• Was getekend, Yassin Ayoub. De middenvelder van FC Utrecht heeft een duidelijke doelstelling voor zichzelf dit seizoen. (AD)

'Hij is een verrader, zonder te overdrijven! Sommige mensen vinden dat het spreken over verraad te ver gaat, maar ik denk er anders over. We hadden het echt niet verwacht.'
• Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft weinig goede woorden over voor Gonzalo Higuaín en Juventus, dat de Argentijnse spits voor 94 miljoen euro uit Napels haalde. Toch heeft de Italiaanse filmproducent, die al ruim tien jaar de baas is van Napoli, in ieder geval genoeg geld om een vervanger te halen... (Corriere dello Sport)

• Zeventien jaar terug! De tijd vliegt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.