Grote zorgen Stramaccioni over onfortuinlijke Zanetti

Niet alleen verloor Internazionale zondagmiddag op bezoek bij Palermo (1-0), de ploeg moest na zeventien minuten ook nog eens verder zonder Javier Zanetti. De Argentijn liep een achillespeesblessure op en trainer Andrea Stramaccioni maakt zich grote zorgen.

Grote zorgen Stramaccioni over onfortuinlijke Zanetti

'Ik ben geen dokter, maar het is een ernstige achillespeesblessure', vertelt de trainer na afloop van de verloren wedstrijd. Aangezien het herstel naar schatting zo'n acht maanden in beslag neemt, kan dit mogelijk het einde van de carrière van de 39-jarige Zanetti betekenen.

'Het is een zware tegenslag en we kunnen het bijna niet zonder Javier doen. Zijn bijdrage is ongelooflijk. Het is moeilijk om na zo'n moment nog te reageren', aldus de aangeslagen trainer van de Nerazzurri.

Zanetti zelf blijft hoopvol over de zware blessure. 'Op een gegeven moment voelde ik zo'n intense pijn, nog steeds heb ik er veel last van. Maar ook deze tegenslag zal ik te boven komen', aldus de Argentijn.

Trainer Stramaccioni was uiteraard ook over het resultaat van de wedstrijd ontevreden. 'Het tegendoelpunt ontstond door een fout van ons. We creëerden vervolgens genoeg kansen voor de gelijkmaker, maar het lukte niet.'

Inter staat momenteel zevende met twee punten achterstand op nummer vijf AS Roma. De vijfde positie geeft nog recht op een Europa League-ticket. 'Er komen vier belangrijke wedstrijden aan en ik wil geen excuus meer horen. Deze duels worden de dood of de gladiolen.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen