Groepsfase Champions League lonkt voor Misidjan en Lukoki

Reacties

Ludogorets Razgrad heeft zich dinsdag na verlenging geplaatst voor de laatste voorronde van de Champions League. Het Servische Rode Ster Belgrado werd met 2-4 verslagen.

Groepsfase Champions League lonkt voor Misidjan en Lukoki

Rode Ster kwam in de zeventiende minuut op voorsprong door een treffer van Mitchell Donald, die een verleden heeft bij Ajax, Willem II en Roda JC Kerkrade. Jonathan Cafu en Wanderson bogen de stand nog voor rust om naar 1-2 voor Ludogorets, waar Virgil Misidjan inviel en Jody Lukoki de hele wedstrijd op de bank bleef.

In de laatste minuut van de eerste helft moesten beide ploegen met tien man verder. Eerst kreeg Igor Plastun (Ludogorets) zijn tweede gele kaart, een halve minuut later ontving Guelor Kanga (Rode Ster) een directe rode prent. Met tien man kwam Rode Ster na rust het best voor de dag. Luis Ibañez dwong met een rake penalty zelfs een verlenging af. Net als in de heenwedstrijd stond na negentig minuten een 2-2 stand op het scorebord.

Uiteindelijk groeide Wanderson uit tot de held van Ludogorets. De aanvaller van de Bulgaren scoorde in de tweede en zevende minuut van de verlenging en hielp zijn ploeg daarmee naar de play-offs voor een plek in de groepsfase van de Champions League.

Overige uitslagen:
FK Qarabag - Viktoria Plzen* 1-1
APOEL Nicosia* - Rosenborg BK 3-0
Dinamo Tbilisi - Dinamo Zagreb* 0-1
Dundalk* - BATE Borisov 3-0

Clubs aangemerkt met een * zijn door naar de play-offs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.