Griezmann weer goud waard voor Atlético Madrid

Reacties

Atlético Madrid heeft met pijn en moeite drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Granada: 0-1. Pas vlak voor tijd maakten de Madrilenen het verschil tegen de degradatiekandidaat.

Griezmann weer goud waard voor Atlético Madrid

Zonder de van een hersenschudding herstellende Fernando Torres en Kévin Gameiro - die vanwege maagproblemen tijdens de warming-up afhaakte - miste Atlético Madrid stootkracht op bezoek bij Granada. Yannick Carrasco kreeg als gelegenheidsspits in de eerste helft nog wel een goede kopkans, maar zijn inzet vloog naast.

Ook na rust gebeurde er niet heel veel. Granada was vooral bezig met het tegenhouden van Atlético, dat moeite had om een gaatje in de defensieve muur te vinden. Antoine Griezmann slaagde daar na een uur wel in, maar schoot in het zijnet. Even daarna zorgde Nicolás Gaitán voor een opmerkelijk moment. De vleugelspits werd gewisseld en liet duidelijk blijken het niet met trainer Diego Simeone eens te zijn.

Vijf minuten voor tijd transformeerde Simeone echter toch weer in de winnende trainer. Een heerlijke voorzet van Koke werd bij de tweede paal tegen de touwen gekopt door Griezmann: 0-1. Door dat doelpunt en de bijbehorende zege nadert nummer vier Atlético nummer drie Sevilla tot op vijf punten. Granada, dat met tien man eindigde na twee gele kaarten voor Wakaso Mubarak, staat achttiende met negentien punten uit 27 wedstrijden en verkeert in acute degradatiezorgen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.