Griezmann bezorgt Atlético punt, eigen goal Torres

Antoine Griezmann heeft Atlético Madrid een punt bezorgd bij Málaga. Door twee goals van de Fransman eindigde het duel zonder winnaar (2-2).

Griezmann opende na 25 minuten de score en vlak voor rust was ook zijn spitsbroeder Fernando Torres (foto) trefzeker. Maar laatstgenoemde kopte de bal uit een corner nogal ongelukkig in zijn eigen doel.

Met die mentale opsteker begon Málaga aan de tweede helft, waarin Samuel Garcia zelfs 2-1 maakte voor de thuisploeg. Maar wederom Griezmann scoorde voor Atlético. Nordin Amrabat speelde negentig minuten mee bij Málaga en werd in de extra tijd gewisseld.

Atlético blijft derde in de stand, een plek die recht geeft op directe plaatsing voor de Champions League. Valencia kan maandag wel tot op een punt naderen, als het de derby wint van Levante. Málaga blijft zevende, met vier punten achterstand en een wedstrijd meer dan Villarreal is Europees voetbal door dit puntenverlies ver weg.