Griezmann begint aan race tegen de klok voor clash met Real

Reacties

Antoine Griezmann heeft geen voetbreuk opgelopen bij de interland van Frankrijk tegen Zweden (2-1), zo heeft een scan uitgewezen. De Fransman begint aan een race tegen de klok om de Madrileense derby te halen en maakt geen deel meer uit van de Franse selectie voor het oefenduel met Ivoorkust van dinsdag.

Griezmann begint aan race tegen de klok voor clash met Real

Atlético Madrid ontvangt zaterdag stadgenoot Real Madrid in het eigen Vicente Calderón. Of de Franse sterspeler dan van de partij is, is nog maar zeer de vraag. 'De blessure is niet te serieus, maar ik zal dag en nacht moeten werken om op tijd klaar te zijn', zei Griezmann kort na het WK-kwalificatieduel al tegen Marca.

Een scan heeft uitgewezen dat de 25-jarige aanvaller in ieder geval geen breuk heeft in zijn linkervoet, zo heeft Atlético bevestigd. Griezmann start maandag met een nieuwe reeks behandelingen om zo snel mogelijk fit te raken.

Real kan Los Colchoneros zaterdag (aftrap 20.45 uur) een volgende tik verkopen in de Spaanse titelstrijd. Atlético staat na elf speelronden in de Primera División vierde. De achterstand op De Koninklijke bedraagt al zes punten. Griezmann is met zes competitietreffers de topscorer van de ploeg van trainer Diego Simeone.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.