Gözübüyük leidsman in Arena bij kraker tussen Ajax en AZ

Reacties

De KNVB heeft Serdar Gözübüyük aangewezen voor het competitieduel tussen nummer twee Ajax en het in 2016 nog ongeslagen AZ. Danny Makkelie is aangesteld als leidsman bij de wedstrijd Feyenoord - AZ in de halve finale van het toernooi om de KNVB-beker.

Gözübüyük leidsman in Arena bij kraker tussen Ajax en AZ

Koploper PSV wacht komend weekend een thuisduel met ADO Den Haag. Die confrontatie staat onder leiding van Dennis Higler, donderdag als zesde official assistent van Danny Makkelie bij de wedstrijd FC Basel - Saint-Étienne. 

Pol van Boekel is de arbiter van dienst als het de laatste weken zo geplaagde Feyenoord op bezoek gaat bij nummer vier FC Utrecht. De Rotterdammers bezetten momenteel de zevende plaats, met een punt achterstand op de Domstedelingen.

Makkelie krijgt deze speelronde van de Eredivisie nog rust wegens zijn Europese verplichtingen. De KNVB wees hem al wel aan als arbiter bij het duel tussen Feyenoord en AZ in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi. Die confrontatie staat volgende week donderdag op het programma. Higler moet het treffen tussen FC Utrecht en Topklasser VVSB een dag eerder in goede banen zien te leiden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.