Götze lacht kritiek Lehmann weg: 'Kent hij de statistieken?'

Reacties

Mario Götze kon als spits van Duitsland niet imponeren tegen Noorwegen en dat kwam hem op de nodige kritiek te staan, onder meer van de voormalig international Jens Lehmann. De contractspeler van Borussia Dortmund kan daar niets mee.

Götze lacht kritiek Lehmann weg: 'Kent hij de statistieken?'

Oud-doelman en analist Lehmann zei dat Götze 'helemaal niets' had laten zien in het duel met de Noren (0-3 zege). 'Maar kent hij de statistieken?', counterde de onder bondscoach Joachim Löw tot spits omgeturnde middenvelder toen hij door BILD werd geconfronteerd met die uitspraak.

'Het was niet gemakkelijk voor mij. We speelden voornamelijk over de flanken en de tegenstander zakte ver terug op de eigen helft. Daardoor waren de ruimtes klein. Dus deze kritiek? Interessant', zei Götze met een grote grijns op zijn gezicht.

'Natuurlijk had ik graag gescoord', vervolgde hij zelfkritisch. 'Verder voel ik me goed. Ik mis nog wat wedstrijdritme, maar ik zit voor mijn gevoel toch al op 99,9 procent van mijn kunnen.' Dat onderschreef Löw. 'Ik zie bovendien weer een glimlach op zijn gezicht. Vorig jaar kwam hij bij Bayern München weinig in actie, maar ik heb er vertrouwen in dat hij bij Dortmund weer speelminuten gaat krijgen. Hij heeft alleen wat tijd nodig.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.