Gómez bevestigt topvorm tijdens simpele zege Besiktas

Reacties

Besiktas heeft uitstekende zaken gedaan in de Turkse titelrace, door hekkensluiter Esiksehirspor met 3-1 te verslaan. Mario Gómez toonde eens te meer aan nog lang niet versleten te zijn.

Gómez bevestigt topvorm tijdens simpele zege Besiktas

Gómez (30) maakte tegen Eskisehirspor zijn zeventiende en achttiende competitiedoelpunt van het seizoen. De andere goal kwam op naam van ex-PSV'er Atiba Hutchinson. Vlak voor tijd deed Anel Hadzic wat terug namens de gasten. Zaandammer Oguzhan Özyakup speelde een hele wedstrijd voor de thuisclub.

Met zijn goals tegen Eskisehirspor bevestigde Gómez andermaal zijn geweldige vorm voor Besiktas. Hij heeft nu al even vaak gescoord als de afgelopen drie seizoenen bij elkaar, namens Fiorentina en Bayern München. Door zijn droevige vorm bij met name Fiorentina (zeven goals in twee seizoenen), was hij uit beeld geraakt bij het Duitse nationale elftal. Hij solliciteert in Istanbul echter nadrukkelijk naar een plek in de EK-selectie van Die Mannschaft.

Door de zege komt nummer twee Besiktas op 54 punten, terwijl het ten opzichte van koploper Fenerbahçe (56) ook nog een duel tegoed heeft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.