Goede hoop Laudrup op rentree Vorm en De Guzman

Reacties

Jonathan de Guzman en Michel Vorm staan aan de vooravond van hun rentree bij Swansea City. Voor manager Michel Laudrup komt de terugkeer van de twee Oranje-internationals op een goed moment.

Goede hoop Laudrup op rentree Vorm en De Guzman

Swansea City vindt zichzelf terug op de vijftiende plaats in de Premier League. Door de reeks van acht duels zonder overwinning zijn The Swans in de gevarenzone beland. 'Op dit moment ziet het er allemaal somber uit', zei Laudrup. 'Maar we beginnen weer opnieuw en zullen zien of enkele spelers hersteld zijn.'

De Deense oud-topspeler doelt daarmee onder anderen op Vorm en De Guzman. De twee Oranje-internationals zijn aan het einde van hun herstelperiode en kunnen zaterdag hun rentree maken in het FA Cup-duel met Birmingham City.

Vorm staat sinds half december aan de kant door een knieblessure, waarvoor hij ook onder het mes moest. De Guzman moest door kuitklachten de laatste twee duels van Swansea laten lopen. Naast de twee Oranje-internationals keren zaterdag mogelijk ook Pablo Hernández en Nathan Dyer terug.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.