Go Ahead pikt Van Overbeek op bij PSV

Reacties

Elvio van Overbeek verkast naar Go Ahead Eagles. De degradant neemt hem transfervrij over van PSV, waar hij afgelopen seizoen in het beloftenelftal speelde.

Go Ahead pikt Van Overbeek op bij PSV

Van Overbeek (21) is met Go Ahead een contract voor twee seizoenen overeengekomen. Daarnaast heeft de club uit Deventer de mogelijkheid zijn verbintenis met een jaar te verlengen. Van Overbeek stond ook in de belangstelling van andere clubs, maar koos vol overtuiging voor Go Ahead.

'Bij Go Ahead Eagles had ik het beste gevoel', zegt hij. 'Ik heb goede gesprekken gehad, vandaag nog met trainer Dennis Demmers, daarna was de keuze niet zo moeilijk meer. Ik zocht de beste klik en heb die gevonden. Go Ahead bewijst al heel lang dat jonge spelers hier in Deventer kunnen doorgroeien. Kijk maar naar jongens als Quincy Promes (Spartak Moskou) en Jarchinio Antonia (FC Groningen). Die hebben destijds de juiste stap gezet en zijn vervolgens weer hogerop gekomen. Dat wil ik ook.'

De voorbije twee jaar kwam Van Overbeek in actie voor het beloftenelftal van PSV. In 71 wedstrijden maakte hij elf doelpunten. Ook was hij onlangs met Jong Oranje actief tijdens het jeugdtoernooi in Toulon.

Deze week praat de club ook nog met Peter van Ooijen en Xandro Schenk, die de Deventenaren beiden graag zou behouden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.