Go Ahead Eagles neemt oud-international John op proef

Collins John keert mogelijk na vijf jaar weer terug op de Nederlandse velden. De tweevoudig international en oudere broer van Ola John mag zich bewijzen bij Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles neemt oud-international John op proef

Go Ahead Eagles is nog op zoek naar een spits voor de rentree in de Eredivisie. John (27) mag de komende dagen laten zien of hij voor die vacature in aanmerking komt. De Deventer club wil eind deze week een besluit nemen.

John vertrok in 2004 als belofte uit Nederland. Zijn transfer van FC Twente naar Fulham werd geen onverdeeld succes, zoals zijn carrière daarna weinig hoogtepunten kende. Ook zijn seizoen bij NEC was een teleurstelling. De spits speelde daarnaast in Engeland ook voor Watford, Leicester City en Barnet. Zijn loopbaan bracht hem daarnaast in Azerbeidzjan (FK Gabala) en Iran (Mes Sarcheshmeh).

John is de derde oud-international die zich na een buitenlands avontuur meldt bij een Eredivisionist. In tegenstelling tot de aanvaller komen Kew Jaliens en Romeo Castelen niet in aanmerking voor een contract bij respectievelijk AZ en RKC Waalwijk. De twee houden voorlopig alleen hun conditie op peil.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen